TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Sara kao Keti Peri pobednica desete emisije! (FOTO)

Pevačica je pomoć od 1.000 evra dodelila Milani Miljušević, 22-godišnjoj devojci kojoj je tumor zahvatio butnu kost i deo karlice, i kojoj je potrebna operacija u Istambulu

Pobednica ovonedeljne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" je Sara Jovanović, koja se fantastično snašla u imitaciji Keti Peri, zbog koje je morala da visi sa plafona! Sjanu atmosferu napravili su i Skaj i Šašić, a žiri je do suza nasmejala Goca koja je prilikom urnebesne transformaije u Kneza stavila kravatu u pantalone!

Već sledeće nedelje, odnosno poufinalne večeri, publika će imati tu privilegiju da, pored žirija i takmičara, glasa za svog favorita i tako utiče na odabir pobednika ovog takmičenja!

Sara je pomoć od 1.000 evra dodelila Milani Miljušević, 22-godišnjoj devojci kojoj je tumor zahvatio butnu kost i deo karlice, i kojoj je potrebna operacija u Istambulu. Ona je apelovala i da svi koji mogu, učestvuju u ovoj akciji sms porukom na broj 5582.

Epizoda je počela "divljim plesom" Tamare Dragičević, koja je imitirala ukrajinsku evrovizijsku predstavnicu Ruslanu, te je atmosfera u studiju od prvog minuta bila zagrejana do usijanja!

Takmičari su izvuki i koga će imitirati sledeće sedmice, kada će pobednika, osim žirija i takmičara, birati i publika:

Tamara – Vesna Đogani

Skaj – Ejmi Vajnhaus

Željko – Željko Samardžić

Knez – Džon Travolta

Sneki – Ana Nikolić

Ana – Bijonse

Aleksa - Robi Vilijams

Boris – Seka Aleksić

Goca – Olivija Njutn Džon

Sara – Olivera Katarina

(Telegraf.rs)