TLZP: Knez kao Travolta, Goca kao Olivija Njutn Džon (FOTO)

Takmičari popularnog šou-programa pripremaju se za polufinalnu emisiju koja će sutra biti emitovana u 21.05

Takmičari popularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" nemaju gotovo ni minut predaha. Iako umorni, učesnici priznaju da će biti tužni kada se sve ovo završi i zato daju poslednji atom snage da prirede spektakularnu završnicu.

Izvođači vežbaju od jutra do večeri, a sutra u 21.05 ih čeka polufinalna emisija kada ćemo dobiti pet finalista. Juče smo na probi uhvatili Gocu i Kneza kao Oliviju Njutn Džon i Džona Travoltu u pripremama za duetski spektakl iz čuvenog filma "Briljantin".  Za to vreme Sara i Tamara čekale su strpljivo svoj red u šminkernici, a društvo im je pravio neobičan gost.

Da podsetimo, ove subote Boris Milivojević će nas ponovo dočekati na štiklama i to u ulozi Seke Aleksić, dok ćemo Skaja videti kao Ejmi Vanjhaus. Sneki uveliko vežba "vrckanje" Ane Nikolić, Tamara Vesne Đogani, a Ana Bijonse.

Kao što smo već naveli, još jedan duetski spektakl donose Goca Tržan i Knez kao Olivija Njutn Džon i Džon Travolta, a svojim glasom u sjajnim imitacijama briljiraće i Aleksa Jelić kao Robi Vilijams, Sara kao Olivera Katarina i Željko kao njegov imenjak Samardžić.

(Telegraf.rs)