TLZP: Ko je trebalo da prođe u finale - Sara Jovanović ili Željko Šašić? (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama preovladava mišljenje da je folker više "zaslužio da se pojavi u finalu" za razliku od mlade pevačice, za koju tvrde da je "gura produkcija"

Sinoć je održano dugoočekivano polufinalo veče emisije "Tvoje lice zvuči poznato", u kome je izabrano pet finalista ovog šou-programa. Kao što je to i običaj, na Tviteru se razvila polemika ko je zaista trebalo da prođe u poslednju rundu popularnog šoua, a u centru pažnje našli su pre svega Sara Jovanović i Željko Šašić.

Voljom glasova publike i žirija to su Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara J0vanović, Knez i Ana Kokić, dok su sa druge strane, "kratkih rukava" ostali Željko Šašić, Tamara Dragičević, Goca Tržan, Skaj Vikler i Snenžana Babić Sneki, koje sledeće subote nećemo gledati u velikom finalu.

Folker je pre same polufinalne emisije važio za "već viđenog" finalistu, ali zbog nedovoljnog broja glasova nije uspeo da obezbedi prolaz. Ovo je evidentno razočaralo i naljute mnoge njegove navijače koji su odmah ljutito na Tviteru prokomentarisali da je za Šašića moralo biti mesta u finalu, i to baš umesto Sare.

Jedna koja je sa žaljenjem prihvatila informaciju da Željko nije prošao u narednu rundu jeste i poznata voditeljka Tijana Vojtehovski, koja je na popularnog društvenoj mreži podržala pevača i dodala da ga ljudi ne bi trebalo porediti sa Jovanovićevom.

(Telegraf.rs)