One Direction u junu dolazi u Beograd? (VIDEO)

Popularna tinejdžerska grupa će 10. juna nastupiti na proslavi svog fan kluba, a ovom koncertu će moći da prisustvuju samo fanovi koji pobede na konkursu

Najveća svetska tinejdžerska atrakcija britanski sastav "One Direction" trebalo bi 10. juna da dođe u Beograd, a kako navodi "Blic", Hari Stajls i drugovi će se imati specijalni nastup na proslavi svog fan kluba!

- Ruski biznismen Anatolij Kuruško biće pokrovitelj nastupa, a organizatori večeri "One Direction Room Opening" su kompanije "Menart" i "Artimedija". U okviru "Artimedije" postoji i njihov zvanični fan klub benda. Uskoro će biti objavljeno ko će sve konkurisati da prisustvuje ovom jedinstvenom događaju. Onima koji budu uspeli da uđu biće omogućeno fotografisanje sa članovima benda i videće njihov specijalni nastup, a biće i drugog programa namenjenog obožavaocima. Znamo da uživaju ogromnu popularnost kod mlađe publike i sigurni smo da će interesovanje biti nezapamćeno - kaže Saša Borojević iz kompanije "Artimedija".

Iako nekoliko naših promotera pregovara sa menadžmentom engleskog benda, za sada je neizvesno da li će "One Direction" naredne godine u Beogradu održati "pravi" koncert, koji hiljade njihovih srpskih fanova nestrpljivo očekuje.

(Telegraf.rs)