KRISTINA KOVAČ: Ja sam jedini mentor "X Factora" koji dolazi na probe! (FOTO)

Žiri u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić se, takođe, međusobno takmiči, budući da svako od njih ima svoju grupu takmičara kojima je mentor

Kristina Kovač, član žirija popularnog šou programa "X Factor", vredno radi sa svojom grupom takmičara, a koliko je posvećena svojoj ulozi mentora napisala je i na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

- Ne znam da li je za hvaljenje ili nije, ali ja sam jedini mentor viđen na višesatnim, višednevnim probama tona, scenskog nastupa, kostima i vokalnih aranžmana u Šimanovcima. Ja svoje obavila, sad je na Doktorima, 4U i H2O da zagreju mozgove i vokalne žice, i oduvaju na prvom lajvu!!! Ako zasluže, glasajte za njih - istakla je raspoložena pevačica.

Da podsetimo, žiri u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić se, takođe, međusobno takmiči, budući da svako od njih ima svoju grupu takmičara kojima je mentor.

U "X Factoru" uskoro počinje prava borba! Prva emsija uživo je na programu sutra u 21:15 na TV Pink kada će prvi put neko od finalista napustiti takmičenje.

(Telegraf.rs)