VODITELJ X FACTORA LETI NAPOLJE: Bio sam odličan, pljuju me iz ljubomore! (FOTO) (VIDEO)

Produkcija je navodno besna na Kalezića, te će umesto njega angažovati Vladimira Stanojevića

Crnogorski glumac Slavko Kalezić, koji je svojim vođenjem prve emisije "X Factor", koja je išla u utorak uživo na TV "Pink", zasmejao i šokirao publiku i javne ličnosti, tvrdi da je svoj posao odradio profesionalno, te da je bio odličan, a da su ga ljudi popljuvali, jer su ljubomorni.

- Moram da kažem da sam presrećan i da nijedan komentar ne može to da uništi. Ja sam glumac, pa gledam to i psihološki. Oni su, ustvari oduševljeni kako sam odradio posao i svoje oduševljenje prikazuju negativnim komentarima. Tako pričaju, jer žele da budu na mom mestu. I Majli Sajrus ima više negativnih, nego pozitivnih komentara - kaže Slavko.

Šoumen kaže da su Crnogorci ponosni na njega.

- Žao mi je što niko nije pohvalio da sam govorio na književnoj jekavici. Time je produkcija uvažila Crnu Goru. Inače, oni su baš ponosni na mene, a iz Podgorice sam dobio mnogo komplimenata - dodaje Kalezić i tvrdi da nije gej.

Ipak, produkcija je navodno razočarana kako je Slavko obavio posao, te su mu odmah našli zamenu u vidu Vladimira Stanojevića.

 Pogledajte kako je Slavko ušao u "X Factor" kao takmičar:

Podsetimo, Slavkovo neprofesionalno vođenje najgledanijeg šou-programa zapalilo je društvene mreže. Komentarisale su ga i javne ličnosti.

Gledaoci su mu zamerali da je previše glumatao na scenu, dodirivao takmičare i isticao svoje mišljenje, što u voditeljskom poslu nije najpoželjnije.

(A. Č./ Izvor: Alo, Naše novine)