SRPSKA NOVA GODINA: Aco Pejović peva u Kruševcu, zvezde "Granda" u Jagodini!

Popularni pevači nastupiće na trgovima ovih gradova gde će pesmom sa stanovnicima proslaviti pravoslavnu Novu godinu

Aco Pejović zabavljaće Kruševljane će za doček pravoslavne Nove godine na Trgu Kosovskih junaka. Osim popularnog pevača, u Kruševcu će nastupiti  "Oskar bend" iz Kraljeva i lokalni izvođači.

Najavljeni nastupi Snežane Ðurišić i gosta iznenađenja su neizvesni, saopšteno je iz gradske uprave. Program će početi 13. januara u 21 čas i trajaće do 1 sat posle ponoći.

Korporacija "Trajal" bice zadužena za vatromet, a "Jugoprevoz" i grad Kruševac obezbedili su besplatan prevoz ka gradu iz 12 pravaca u 20:30, kao i povratak sa glavne autobuske stanice u 1:30 časova. I za doček pravoslavne Nove godine, obezbeđeni su kuvana rakija, vino i čaj koje je doniralo kruševačko preduzeće "Rubin".

S druge strane, građani Jagodine će pravoslavnu Novu godinu dočekati na gradskom trgu "Skver omladine", a zabavljaće ih zvezde "Granda" Jelena Vučković i Petar Mikić. Koncert počinje u 22:45.

Doček je organizovala lokalna samouprava, koja je pripremila, u prvim minutama posleponoći, raskošan vatromet a služiće se čaj i vruća rakija. Organizator i policija očekuju od 3.000 do 5.000 ljudi na trgu iz Jagodine i opština Pomoravskog okruga.

Lokalna samoprava Jagodine organizovala je, na gradskom trgu, i doček Nove godine 31. decembra, a nastupao je Milan Dinčić - Dinča. Neposredno, uz binu, za doček će raditi i Gradsko klizalište, a radiće i većina restorana u gradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)