JELENA JOVANOVIĆ: Tačno je, nosim haljine svoje frizerke, ne robujem lažnim vrednostima! (FOTO)

"Pozajmila sam od drugarice haljine za neka snimanja jer nisam rasipnica koja će da daje čitavo bogatstvo za odeću koju će jednom da nosi u emisiji", rekla je skromna pevačica

- Volim sa drugaricama da razmenjujem stvari, ali i rado poklanjam garderobu - kaže zgodna plavuša koja je nedavno dobila poziv Saše Popovića da se vrati u Grandovo jato, i dodaje:

- Tačno je da sam pozajmila od Bojane haljine za neke emisije, jer nisam rasipnica koja će da daje čitavo bogatstvo za haljinu koju će jednom da nosi u emisiji. Bojana je jedna od mojih najboljih drugarica koja ima salon "Beautifull $ Unique" i kod nje sređujem kosu za snimanja i nastupe, ali smo i mimo toga jako bliske. Volela bih da promenim trend pevačica da sve što je vredno mora biti i skupoceno i novo, jer želim da mladim ljudima pošaljem poruku da njje bitno šta koliko košta na njima, nego kako se to nosi - napominje ona.

- Svakako da treba da se ulaže u sebe i to rado činim, ali ne dozvoljavam sebi da izgubim realnu sliku pravih životnih vrednosti, a to svakako nisu skupocene haljine - zaključuje nekadašnja "Plejboj" začica.

(Telegraf.rs)