DANIEL KAJMAKOSKI: Starije žene mi nude seks!

Takmičaru "X Factora" dame u godinama šalju poruke seksualne sadržine na koje on ne odgovara jer je, kako tvrdi, trenutno fokusiran samo na muzičko takmičenje

Miljenik ženske publike, takmičar "X Factora", Daniel Kajmakoski priznaje da mu starije žene nude seks i to preko Fejsbuka! Mladi pevač uspešno izbegava kontakte ovakve prirode i ne odgovara gospođama u godinama.

- Imam 30 godina i veliki broj mojih fanova su male cure koje mi pokazuju najiskrenije prijateljstvo. Ali, ima tu i velikih, starijih cura koje mi pišu čudne stvari o seksu na Fejsbuku, ali ja nisam glup da to prihvatim - kaže Daniel i dodaje zašto se rasplakao zbog video-klipa koji su mu fanovi napravili.

- Upravo sam gledao klip na internetu koji su moji fanovi napravili, a na kome su njihove slike na kojima drže tablu sa određenim rečima i na kraju se dobije cela priča. Rasplakao sam se dok sam gledao taj klip, jer mi zaista znači njihova podrška. Inače, dok razmišljam o svemu što mi se dešava, ponekad mi se pojavi suza. Totalno sam fokusiran na ovo takmičenje i uživam u svemu što mi se dešava - kaže Daniel.

(A. Č./Alo)