Vaterpolisti i glumci zajedno u noćnom provodu (FOTO)

Nikola Rađen, Andrija Prlainović, Ana Sakić, Vuk Kostić, Saša Vidić su bili među gostima na proslavi trećeg rođendana obnovljenog rada jedne od najpoznatijih beogradskih kafana

Na proslavi trećeg rođendana obnovljene kafane "Foliranti" odlično su se provodile mnoge poznate ličnosti među kojima su bili i vaterpolisti Nikola Rađen i Andrija Prlainović, glumci Vuk Kostić i Ana Sakić, modni kreator Saša Vidić i drugi.

Priča o kafani "Foliranti" počinje daleke 1912. godine kad su trojica prijatelja prodavši delove svojih imanja sakupili novac na gomili i rešili da otvore bife. Posao je nastavljan sa kolena na koleno, a sadašnji vlasnici obnovili su njen rad 2011. godine. Pored velikih muka i nedaća, ratova i terora okupatora, problema i stvari koje se svakodnevno dešavaju svima od nas, kafana je opstala a tradicija sevdaha i dalje traje.

Svi ljubitelji kafanskog provoda znaju da se u ovoj kafani redovno provode i mnogobrojne poznate ličnosti, a neke od njih poput vaterpolista Nikole Rađena i Andrije Prlainovića, modnog kreatora Saše Vidića, glumaca Ane Sakić i Vuka Kostića… svojim prisustvom uveličale su i ovu rođendansku proslavu.

(Telegraf.rs)