Top 10 selebritija koji su lagali za godine

Telegraf otkriva: Džej Lo, Sandra Bulok, Eminem samo su neke od džetset zvezda koje skrivaju istinu koliko tačno imaju godina

Odavno je poznato da je lagati o svom pravom imenu jedna od odlika svetskh džetsetera, a gotovo da nema poznate osobe koja od javnosti nije probala da sakrije i tačan broj godina. Telegraf.rs vam predstavlja listu poznatih holivudskih zvezda koje su u ključnim trenutcima svoje karijere slagali javnost o svojoj starosti. Neki su smanjivali realan broj, neki povećavali. Nekima je laž pomogla, nekima odmogla. Ali jedno je sigurno, na kraju su laži izbile na videlo.

1. Dženifer Lopez - 52 

Nadin je 2001 godine  učestvovala u takmičenju za Ajriš popstars u kome je Luis Volš bio u žiriju. Čini se da je tada osigurala sebi mesto u bendu, sve dok se nije saznalo da je lagala za godine. U to vreme Nadin je imala 16 godina, kada je minimum za učešće na ovom takmičenju bilo 18.  Luis je tada okuražio da ostane i zatim je bend sa kojim je nastupala otputovao u Ameriku i postao poznat sa par objavljenih singlova.

(A.V./Telegraf.rs)