NATAŠA BEKVALAC: Nisam sa Ljubom, mi smo samo prijatelji!

"Sasvim je normalno poznavati nekog, javiti mu se, sasvim je normalno da imaš društvo kod kuće, a da, pri tome, nisi... Kako mene ovih dana oslovljavaju", rekla je pevačica, jasno aludirajući na nedavnu posetu rukometaša

Samo par dana nakon što je bivši dečko Nataše Bekvalac rukometaš Ljuba Jovanović viđen kako ulazi u njenu zgradu, pevačica je demantovala spekulacije da su njih dvoje u vezi i istakla da trenutno nema partnera.

Novosadska barbika nije želela da priča o raskidu sa Vladom Vuksanovićem, ali je zato u emisiji "Exkluziv" iskoristila priliku da demantuje da je u vezi sa drugim bišim dečkom, Ljubom.

- Ne, ne, nemam novog dečka i ja se svojih izabranika nikada nisam stidela, čak, naprotiv. Ako nešto bude novo, obavestiću vas, ali ovo je stvarno glupost - rekla je ona, iako je delovala prilično nesigurna u svoje reči.

- Sasvim je normalno poznavati nekog, javiti mu se, sasvim je normalno da imaš društvo kod kuće, a da, pri tome, nisi... Kako mene ovih dana oslovljavaju - rekla je pevačica, jasno aludirajući na kućnu posetu rukometaša.

(Telegraf.rs)