ČOLA: Nikada zbog flerta ne bih žrtvovao brak!

"U vezi između mene i žena na pozornici uvek je prisutna strast, malo tenzije, provokacije. Bez strasti nema obostranog zavođenja. Bez seksualnog naboja bilo bi čudno, hladno", rekao je pevač

Balkanski zavodnik Zdravko Čolić ne krije da mu se i dan-danas žene udvaraju, nude mu bračne ponude i obećavaju bezgraničnu ljubav, ali napominje da se do sada na to navikao i da zbog koketiranja nikada ne bi ugrozio svoj brak sa 14 godina mlađom suprugom Sandrom.

On, naime, ističe da njegove pesme izazivaju određeni seksualni naboj kod žena, te se u vazduhu oseti tenzija i strast.

- U vezi između mene i žena na pozornici uvek je prisutna strast, malo tenzije, provokacije. Bez strasti nema prenošenja energije i obostranog zavođenja, što s pesmama ima smisla. Bez seksualnog naboja bilo bi to čudno, hladno - izjavio je Čola, koji priznaje da uživa u pažnji žena.

- Znate, kad vam prilaze žene kao što prilaze meni, uglavnom lepotice sa našeg podneblja, udate, sa decom, i kažu kako su kao devojčice maštale da se udaju za Čolu... Pa to je beskrajno simpatično i lepo! Imponuje čoveku bez obzira na to je li imao prilike s godinama otupeti na to - rekao je on za portal 24sata.hr.

I pored toga što mu se devojke padaju pred kolena, Čola otkriva da ne bi dozvolio da mu to naruši dobar odnos sa suprugom.

- Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može pokvariti, pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta. A on je sveprisutan u životu pevača, iako to mnogi neće priznati - izričit je bio pevač, koji ne krije da je veliki emotivac i da neretko ume da zaplače zbog filma.

(Telegraf.rs/24sata.hr)