KARLEUŠA: Ceco, lopužo, od mene ćeš dobiti ku*ac!

- Kad kriminalcu kažeš da je kriminalac, a on te tuži zbog uvrede, to znači da ga opštepoznata istina boli. Strašno je što sam bila u istoj prostoriji sa tim krimosom (sa facom Dželjane) i slušam tužnu priču o "Arkanu heroju" - napisala je ogorčena pevačica

Nakon što se pronela priča da Jelena Karleuša navodno nije isplatila Ceci Ražnatović odštetu za uvrede još iz 2010. godine u iznosu od 200.000 dinara, kontroverzna plavuša žestoko je oplela po svojoj najvećoj rivalki, i "počastila" je nebrojanim uvredama i psovkama.

Osim što je pre četiri godine u otvrenom pismu potanko iznela šta misli o Ražnatovićevoj, Karleuša je ovim povodom još jednom potvrdila da stoji iza svake svoje reči, te da joj ne pada na pamet da folkerki plati ni dinar.

- Kad kriminalcu kažeš da je kriminalac, a on te tuži zbog uvrede, to znači da ga opštepoznata istina boli. Strašno je što sam bila u istoj prostoriji sa tim krimosom (sa facom Dželjane) i slušam tužnu priču o "Arkanu heroju" - napisala je Jelena na svom Tviter nalogu i nastavila:

- A ja ću ponoviti: Ta Lopuža neka krade od naroda, od mene će dobiti ku*ac! Dželjana je krimos i mogu da mi... Ma, ni to ne može ta bagra! M'rš! - besna je bila Džej Kej.

(Telegraf.rs)