MILICA TODOROVIĆ: Imam dosta udvarača, ali sam trenutno emotivno nezadovoljna

"Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje", rekla je atraktivna zvezda "Granda"

Pevačica Milica Todorović, nakon raskida sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem, nikako da nađe onog pravog. Atraktivna zvezda "Granda" smatra da je još uvek rano za novu emotivnu romansu.

- Imam dosta udvarača, među njima ima jako lepih, kulturnih i obrazovanih momaka, ali ja još nisam spremna i prerano mi je za novu vezu - rekla je Milica Todorović za "Blic", i dodala da je na njenim nastupima momci iznenađuju na razne načine i daruju poklone.

Međutim, kako kaže, nije osetila "leptiriće u stomaku".

- Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje. Može se reći da sam trenutno emotivno nezadovoljna - rekla je pevačica kroz smeh.

Ona se takođe zahvalila koleginici Radi Manojlović, koja joj pomaže oko pronalaženja novog dečka.

- Zahvalna sam joj na tome. Mislim da je uvek pametnije upoznati potencijalnog dečka preko dobrog prijatelja nego rizikovati sa strancima - zaključila je Milica Todorović.

(Telegraf.rs)