ANĐELINA: U kostimu Grdane sam stalno udarala rogovima o stvari po kući! (VIDEO)

- Morala sam mnogo da radim na glasu, njen je dublji od mog, pa sam se redovno drala na grmlje u dvorištu kako bih ga produbila, izgledala sam kao neki ludak - otkrila je Džolijeva, koja igla zlu vilu u filmu "Maleficent"

Anđelina Džoli ovih dana u žiži je javnosti jer se bilži premijera Diznijevog filma "Maleficent", u kojem ona igra glavnu ulogu, zlu vilu Grdanu. Kako se spremala za zahtevnu ulogu negativca, zbog koje je morala da nosi masivne rogove i produbljuje glas, otkriva u intervjuu za "Entertainment Weekly".

Glumica je otkrila da je zapravo uživala u mračnoj ulozi zle vile, ali i da je morala mnogo da vežba kako bi dostigla njenu gracioznost, ali i da je deci morala da objašnjava zašto je mama "zloća".

- Ne znam da li je kompliment ili uvreda kada mi kažu da sam odlična za ulogu Grdane, ali moram da priznam da sam je i kao mala volela, plašila sam je se, ali me je, ujedno, i privlačila. Njen lik u filmu objašnjava zašto ljudi postanu zli i šta ih na to natera - rekla je Anđa, koja je strašnim kostimom preplašila i svoju decu.

- Kada sam došla kući i rekla im da igram Grdanu, rekli su mi "Jao, ona je tako strašna!", i onda sam im ja ispričala celu radnju filma. Sutradan, čula sam Šilo kako se svađa sa nekim detetom, pokušavajući da mu objasni da Grdana, u stvari, nije zla i da je on ne razume - ispričala je glumica koja ne krije da je danima po kući nosila ogrtač i rogove zloće.

- Ona je tako elegantna i igrati nju nije ni malo lako. Drugačija je, puna je sebe, ali ima taj glas. Strašan i mračan. Morala sam mnogo da radim na glasu, njen je dublji od mog, pa sam se redovno drala na grmlje u dvorištu kako bih ga produbila, izgledala sam kao neki ludak. Stalno sam vežbala hod u visokim štiklama, kako bih izgledala graciozno kao ona, ali su mi posao otežali rogovi, sa kojima sam se zakucavala u stvari po kući.

Imala sam i magnetne rogove, koje sam mogla da skinem za vreme ručka, ali sam bez njih izgledala kao medved. Ovi drugi, koji nisu bili magnetni, bili su lakši, ali su me sputavali u prostoru, jer sam udarala svuda dok nisam stvorila osećaj - ispričala je Džolijeva, i otkrila da Breda uopšte nije pitala za mišljenje.

Pogledajte zvanični trejler za film:

 

(Telegraf.rs/nsidemovies.ew.com)