DARA BUBAMARA: Darko Šarić je moj prijatelj, nadam se da će ga sud osloboditi!

- Kod braće Šarić sam nastupala godinama, radila korektno i oni su prema meni bili korektni i nisam im ni sada okrenula leđa. Mnogi pevači koji su nastupali kod njih i okoristili se o Darka se sada prave grbavi i ludi - kaže pevačica

Uoči suđenja narko-bosu Darku Šariću koje počinje u ponedeljak u Specijalnom sudu u Beogradu, oglasila se i njegova prijateljica Dara Bubamara koja kaže da braću Šarić poznaje još od 1996. i da im za razliku od mnogih svojih kolega kojima su oni pomogli u karijeri, sigurno neće okrenuti leđa.

Dara navodi da neće biti na suđenju, ali i dodaje da želi sve najbolje Darku Šariću.

- U inostranstvu sam, ali mislim da na suđenje treba da ide njegova porodica, majka, supruga... Ja sam dobra sa Darkom i Duškom još od 1996. godine, prijatelji smo i želim im sve najbolje. Kod njih sam nastupala godinama, radila korektno i oni su prema meni bili korektni i nisam im ni sada okrenula leđa. Mnogi pevači koji su nastupali kod njih i okoristili se o Darka se sada prave grbavi i ludi. Znam dosta njih kojima je Darko pomogao na razne načine tokom njihove karijere, a sada su se sakrili u mišju rupu. Ja nisam takva. Želim da sud sudi pošteno, a nadam se da će presuditi u njegovu korist - izjavila je Dara Bubamara za "Alo".

Jedna od onih koji su javno stali u odbranu Šarića je i Goga Sekulić koja kaže da će pljevaljskom narko-bosu pružiti podršku na suđenju.

- Svakog dana imam snimanja, pa i u ponedeljak, a ako bi išli prijatelji kao podrška, i ja bih, naravno! Imam pravo da cenim i poštujem koga ja hoću, a prijatelje uvek podržavam - poručila je Sekulićeva.

(Telegraf.rs/Alo)