Neumoran za hitove: David Guetta na EXIT donosi i novi singl u kojem mu peva Sia (VIDEO)

"Flames" donosi Siu u njenom najboljem izdanju, sa neverovatnim, jakim i emotivnim glasom, dok čuveni DJ, kao i u svakoj pesmi do sad, donosi potpuno zarazan beat koji još jednom dokazuje zbog čega je jedan od najpopularnijih muzičara na svetu

Zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala Dejvid Geta objavio je novi singl "Flames", u kojem mu ponovo peva jedna od najaktuelnijih pevačica današnjice, Sia.

Ovo je četvrti put da ovo dvoje muzičara sarađuju, a njihovi prethodni hitovi "Titanium", "She Wolf" i "Bang My Head" imaju preko milijardu i po pregleda na Youtube-u!

"Flames" donosi Siu u njenom najboljem izdanju, sa neverovatnim, jakim i emotivnim glasom, dok čuveni DJ, kao i u svakoj pesmi do sad, donosi potpuno zarazan beat koji još jednom dokazuje zbog čega je jedan od najpopularnijih muzičara na svetu.

- Ja sam ogroman fan Sie i imamo odličnu zajedničku prošlost. Nešto ludo se desi kada radimo zajedno – naša pesma "Titanium" potpuno je okrenula naglavačke stvari, za oboje. Ona je bila super indi umetnik, koja nije bila pop izvođač u klasičnom smislu, ali onda smo napravili "Titanium" i meni se stvar toliko dopala da nisam hteo da je dam bilo kome osim nje jer je niko ne peva tako. I ona je rekla: "Ok, ali to je moja poslednja pesma i neću da idem na turneje ili radim bilo kakve promocije...". Ali ispostavilo se da je ova pesma promenila naše živote – ispričao je Geta za "Independent" o saradnji sa Siom.

Francuska DJ zvezda, koja će ove godine zatvoriti EXIT festival, rekao je i kako je srećan što je Sia posle ovog hita postala planetarno popularna.

- Ona zaslužuje sav taj uspeh i presrećan sam što smo opet radili zajednoo na "Flames". Ona je vrlo odan saradnik i uvek je raspoložena da radimo zajedno, iako je sada ekstremno popularna i ja to veoma cenim – dodao je Geta.

(Telegraf.rs/ PR)