EXIT UŽIVO NA TELEGRAFU: Ovde gledajte direktan prenos nastupa The Prodigy (VIDEO)

Slavni bend nastupiće večeras u 23:30 na "Mejn Stejdžu", na kome će svirati i svoje najveće hitove. Osim poznate britanske grupe, treće večeri festivala nastupiće "Eyesburn", kao i čuveni di-džej Džef Mils

Večeras na novosadskoj tvrđavi Petrovaradin na redu je treće veče "Egzit" festivala. Posle nastupa disko kralja Najla Rodžersa, zatim čuvenog američkog repera Snup Doga, kao i popularne rep grupe "Bad Copy", na portalu Telegraf možete da pratiti prenos koncerta benda "The Prodigy", koji će nastupiti u 23:30 na "Mejn Stejdžu", kao i nastup ostalih izvođača na ovoj bini.

Poznata britanska grupa, koja je pre godina dana oduševila svirkom na Kalemegdanu u okviru "Warrior Dance" festivala, izvešće publici u Novom Sadu neke od svojih najvećih hitova, kao što su "Firestarter", "Poison", "Out Of Space", "Smack My Bitch Up" i ostale.

Osim sastava "The Prodigy", publika će večeras moći da uživa u svirci benda "Eyesburn", dok će ljubitelji bržeg zvuka moći da slušaju nastupe čuvenog di-džeja Džefa Milsa, kao i njegovog kolege di-džej Freša.

(Telegraf.rs)