NE BISTE GA PREPOZNALI: Ovako danas izgleda Drezik iz "Nestašnih godina"! (VIDEO)

Nekada preslatki momak danas ima 39 godina i izgleda duplo starije, a sve zbog stravične saobraćajne nesreće, koju je doživeo 2003. godine. Preživeo je čeoni sudar pri brzini od 100km/h

Generacije koje pamte ovu australijsku seriju sigurno se sećaju momka koji je lomio ženska srca - Drezik. Sve devojke su bile zaljubljene u zgodnog frajera sa pirsingom na obrvi, ali glumac Kalan Malvej, zbog stravične nesreće koju je pukom slučajnošću preživeo, danas izgleda neprepoznatljivo.

Malvej se nakon "Nestašnih godina" pojavio u nekoliko serija, a ove godine ga očekuju uloge u dva holivudska blokbastera - "Captain America: The Winter Soldier" i "300 Rise of an Empire"  u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

Iako ima 39 godina, Kalan izgleda duplo starije, a sve zbog stravične saobraćajne nesreće, koju je doživeo 2003. godine. Preživeo je čeoni sudar pri brzini od 100km/h, piše "Blic".

Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravile frakture vilice i lica, a još uvek ne vidi na jedno oko.

Pogledajte kako danas izgleda Drezik:

(Telegraf.rs)