Turci optužili Adrijanu Limu da je prevarila svog dečka, a ona im onda zapušila usta za sva vremena (FOTO)

Posle pisanja lokalnih medija da je navodno prevarila svog dečka, turskog pisca Metina Haru, Lima je preko Instagrama žestoko uzvratila

Nakon što su turski mediji objavili tekst u kojem se tvrdi da je Adrijana Lima prevarila svog dečka Metina Haru, sa izvesnim Miltiadisom Kastanisom, brazilska manekenka je preko Instagrama žestoko uzvratila i demantovala ove tračeve.

Adriana Lima objavila prvu sliku sa dečkom, IZ KREVETA, a 3 reči koje je napisala oduševile su sve! (FOTO)

Nakon što je Kastanis objavio zajedničku sliku sa Adrijanom, počela je serija pljuvačkih tekstova u turskim medijima.

Na sve to je Lima reagovala potpuno netipično za nju, i odlučila je da svima dokaže koliko je zaljubljena u turskog pisca Metina Haru.

- Kao što možete da vidite na fotografiji iznad, na kojoj ne razumem u potpunosti tekst na turskom jeziku, ali čula sam da kruže glasine o meni i mojoj vernosti prema mojoj ljubavi Metinu. Da, rekla sam mojoj ljubavi.  Za vašu informaciju, čovek pored mene je moj gej prijatelj Miltiadis Kastanis, da, rekla sam gej prijatelj i član moje porodice. Razlog zbog kog sam zavolela Tursku je taj što osećam mnogo ljubavi ovde. zato vas molim poštujete moju i Metinovu privatnost i da prestanete da širite lažne vesti. To je počelo od trenutka kada smo Metin i ja počeli da se zabavljamo. Molim vas da prihvatite činjenicu da se volimo i da smo srećni. Moja ljubav prema ovoj zemlji se nije promenila. Hvala vam na razumevanju. Volim vas svim svojim srcem i ne mogu da dočekam da vam se vratim  - napisala je Adrijana u emotivnoj poruci na Instagramu.

(Telegraf.rs)