Infarkt napao Čaka Norisa dva puta u 45 minuta i, naravno, IZGUBIO!

Kako su navodno rekli lekari koji su pregledali slavnog glumca, Noris je srčane udare preživeo "snagom duplo mlađeg čoveka"

Čak Noris sredinom jula imao je dva infarkta, u kazinu u Nevadi u kom se u tom trenutku nalazio sa suprugom Genom Okeli.

Sve se dogodilo u zoru, u pola 6 ujutru, kada je čak usled jakih bolova u grudima pao na pod, prenosi Radar Online. Hitna pomoć za nekoliko minuta stigla je na lice mesta, a glumac je u kolima, na putu do bolnice, navodno prestao da diše.

Kako prenosi pomenuti medij, lekari su Čaka oživeli pomoću defibrilatora, da bi po dolasku u bolnicu doživeo još jedan jak udar. Glumac je u medicinskom centru u gradu Rinu u Nevadi zadržan nekoliko dana.

- Ovakva dva udara bi lako ubila i duplo mlađeg čoveka, ali Čak je i dalje jako snažan - navodno su rekli lekari koji su pazili na Norisa.

Kako prenosi Radar Online, Čak je 16. jula sa porodicom prisustvovao na Svetskom prvenstvu borilačkih veština u Los Anđelesu. Nakon događaja, Čak je sa porodicom krenuo ka domu u Česteru, ali su odlučili da naprave pauzu u "Tonopah Station" hotelu u Nevadi, gde su Čaka i snašli zdravstveni problemi.

(Telegraf.rs)