"AEROSMIT" PREKINUO TURNEJU: Stiven Tajler zbog zdravstvenih problema hitno prebačen kući

Članovi grupe "Aerosmit", na čelu sa Stivenom Tajlerom, obratili su se fanovima putem Tvitera

Na žalost, zbog neočekivanih zdravstvenih problema, frontmen grupe "Aerosmit" (Aerosmith) Stiven Tajler moraće da bude pod kontrolom lekara i neko vreme neće moći da putuje i nastupa. Zbog toga, poslednja četiri zakazana nastupa u sklopu turneje po Južnoj Americi su otkazana, a pevač je morao da se vrati u SAD.

ISTIČE MU VREME! Pobednik "Evrosonga" se bori za život, njegov oproštajni koncert rasplakao je ceo svet! (VIDEO)

Na nalogu Stivena Tajlera na Tviteru objavljeno je pismo kojim su se grupa, ali i frontmen, obratili svojim fanovima, a u kojem stoji da će se Stiven ubrzo potpuno oporaviti i vratiti na scenu čim pre, te nastaviti da žari i pali svetom.

- Svima u Južnoj Americi... Brazilu, Čileu, Argentini i Meksiku... Veoma mi je žao i osećam se kao da sam vas izneverio. Neću moći da nastavim turneju, po naređenju lekara nakon nastupa u Sao Paulu - izjava je frontmena "Aerosmitha".

Stiven je poručio fanovima da nema razloga za brigu i zamolio za strpljenje.

- Nisam u životnoj opasnosti, ali moram odmah da se suočim sa ovim, odmorim se i oporavim, kako bih mogao da nastavim sa turnejama. Obećavam da ću se vratiti. Na žalost, zdravlje ne može da sačeka... Kako kažu: "Dok mi ljudi pravimo planove, Bog se smeje...". Volim vas sve i vraćam se brzo - poručio je Tajler.

- Hvala svima na razumevanju i podršci - stoji na kraju objave, uz potpis "Aerosmit".

- Hvala svima na razumevanju i podršci - stoji na kraju objave, uz potpis "Aerosmit".

(Telegraf.rs)