"Forbes" saopštio: Ona je najplaćenija glumica na svetu, evo koliko DESETINA miliona je zaradila za godinu dana! (FOTO)

Prema magazinu Forbes, zvezda serije "Moderna porodica", najplaćenija je televizijska glumica u 2017. godini

Sofija Vergara ponela je titulu najplaćenije glumice u 2017. godini, prema časopisu Forbes!

Slavnoj lepotici ovo nije prvi put da se nađe u samom vrhu liste najlplaćenijh, već čak šesti, a ove godine zaradila je neverovatnih 41.5 miliona dolara. Punu četvrtinu zarade pripisati ulozi Glorije Delgado Pritchett, dok su joj više od polovine doneli sponzorski ugovori.

NIKADA JE U OVAKVOM IZDANJU NISTE VIDELI: Seksi Sofija Vergara se skinula SKROZ GOLA, muškarci zanemeli! (FOTO) (VIDEO)

Sofija je godinama unazad zaštitno lice poznatih kozmetičkih brendova, pojedinih supermarketa, teretana, prodavnica nameštaja...

Ostatak je zaradila zahvaljujući filmskim ulogama, svojoj agenciji za traženje talenata, te brojnim govorničkim angažmanima. Vergara se usresredila na licence više nego na direktne angažmane, pa samim tim ima mogućnost kontrolirsanja proizvoda koji reklamira, a ima pravo i na deo od prodaje.

Ono što nju izdava među velikim brojem koleginica, jeste upravo poslovni način razmišljanja koji ima.

Na drugom mestu je Kaley Cuoco iz "Teorije velikog praska" koja je prošle godine zaradila 26 miliona dolara. Slede Ellen Pompeo iz "Uvoda u anatomiju" i Mindy Kaling iz "The Mindy Project" s 13 miliona, zatim Mariska Hargitay ("Zakon i red") s 12.5 miliona, Kerry Washington ("Skandal") s 11.7 miliona, Priyanka Chopra ("Baywatch") s 10 miliona te Robin Wright ("Kuća od karata") s devet miliona i Pauley Perrette ("NCIS") s 8.5 miliona.

(Telegraf.rs)