Treći nastavak filma "Seks i grad" se neće snimati, a ONA je glavni uzrok toga!

Glumica Kim Katral ostavila je po strani snimanje trećeg dela ovog kultnog filma, zbog projekata na kojima trenutno radi

Glumica Kim Katral postavila je uslov da će snimanje trećeg dela filma "Seks i grad" početi tek kada zavši na svim projektima na kojima trenutno radi. Time je nažalost razočarala gomilu fanova, koji su sa nestrpljenjem čekali treći deo ovog planetarno popularnog filma.

- Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Katral. Svi su se veselili i jedva čekali da snimanje počne, a Kim je, kao i uvek od sebe pravila žrtvu. Imala je hrabrosti da dođe i kaže da će se pojaviti na setu samo pod uslovom da završi sve projekte u kojima trenutno učestvuje. Šta ona misli, da je Džordž Kluni?-  rekao je dobro obavešten izvor.

-Ovaj film, odnosno serija ju je stvorila i jedino po toj ulozi je i poznata. Svi ostali već su prilagodili svoje živote ovom velikom projektu, doselili su u Njujork i odbili druge poslove koji su im se nudili. Ovo je zaista neodgovorno od nje- dodao je izvor.

Alen Azarić se žestokom porukom oglasio nakon diskvalifikacije iz Parova!

TRAGEDIJA: Umrla Dona Ares

POBESNELA, PA ISPRIČALA SVE! Maca do detalja opisala u kakvom stanju je zatekla Lunu i Slobu posle seksa u WC-u! (VIDEO)

(Telegraf.rs)