Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom

Majkl Anjelo tvrdi da ga je Maraja Keri vređala na rasnoj osnovi i seksualno uznemiravala

Niz holivudskih priča o seksualnom zlostavljanju nastavio se slučajem Majkla Anjela, bivšeg telohranitelja Maraje Keri, koji tvrdi da ga je ona seksulano uznemiravala i vređala na rasnoj osnovi.

Glavni zavodnik serije "Tračara" osumnjičen za silovanje: "Ležao je na meni i gurao prste tamo dole, držao me i silovao"

Anjelo je izneo čitav niz optužbi na račun pevačice - tvrdi da mu ona duguje 221.000 dolara, kao i da ga je Maraja tokom dve godine, koliko je brinuo o njenoj bezbednosti, konstatno vređala.

- Zvala me je nacistom, skinhedom, članom KKK, borcem za nadmoć belaca - izjavio je Anjelo za portal TMZ.com i potom otkrio i kako ga je pevačica seksualno uznemiravala.

- Bili smo u Kabo San Lukasu i ona me je zamolila da unesem prtljag u njenu sobu. Kada sam ušao u prostoriju, dočekala me je u otkopčanom providnom negližeu. Pokušao sam da izađem napolje, ali ona je pomerila prtljag i nastojala je da me spreči. Ipak, uspeo sam da napustim sobu, a fizičkog kontakta nije bilo - rekao je Anjelo.

(Telegraf.rs)