Posle 15 godina Žizel Bundšen više nije najplaćenija svetska manekenka, evo koja lepotica joj je otela tron (FOTO)

Iako je u prethodnoj godini inkasirala 17,5 miliona dolara, Žizel Bundšen je ipak završila na drugom mestu liste magazina "Forbes"

Prvi put od 2002. Žizel Bundšen nije najplaćenija svetska manekenka na listi magazina "Forbes", a prvo mesto je brazilskoj lepotici preotela Kendal Džener koja je u prošloj godini zaradila 22 miliona dolara, dok je Žizel druga sa "samo" 17, 5 miliona dolara.

Nema kud dalje! Džej Lo obukla NAJBEZOBRAZNIJI kostim ikada, grudi joj izleću a dole TRAČICA! (VIDEO)

Kendal se u prethodnih 12 meseci pretvorila u pravu mašinu za pravljenje novca, a najviše para su joj doneli unosni ugovori koje je potpisala sa firmama "Adidas", "Este Lauder" i "La Perla".

Žizel je, prilično neočekivano, imala pad u zaradi, i "podbacila" je u odnosu na 30,5 miliona dolara koliko je inkasirala u 2016.

Treća je Krisi Tejgen sa čak 13,5 miliona dolara, a najunosnije koke su joj reklame za "Smirnoff" i "Vita Coco".

Četvrta je Adrijana Lima sa 10,5 miliona dolara, a veliku zaradu joj doneli ugovori sa markama "Sportmax" i "Mark Jacobs".

Peto mesto dele Rozi Hantington-Vitli i Điđi Hadid sa po 9,5 miliona dolara. Rozi je najviše novca zaradila od svoje linije kozmetike, a Điđi je unovčila činjenicu da je milioni ljudi prate na Instagramu i dobro je naplatila promociju preko ove društvene mreže.

(Telegraf.rs)