Predlagao mi je trojku i tražio oralni seks! I Selma Hajek optužila Harvija Vajnstajna za seksualno zlostavljanje

Nakon što ga je odbila, Selma tvrdi da joj je besni Vajnstajn rekao: "Ubiću te, nemoj misliti da ne mogu to da uradim!"

Nizu poznatih i manje poznatih glumica koje su producenta Harvija Vajnstajna optužile za seksualno zlostavljanje, pridružila se i Selma Hajek koja je detaljno opisala kako ju je Harvi godinama progonio.

PA, ON JE CAR! Kada čujete kako se Džordž Kluni odužio prijateljima koji su mu pomagali kada je bio nepoznat, skinućete mu kapu!

Selma je u ispovesti za New York Times otkrila da ju je Vajnstajn dugo seksualno maltretirao i da joj je, između ostalog, tražio da se tušira sa njim, da ima seks utroje sa producentom i još jednom devojkom, da mu dozvoli da je on oralno zadovolji, da ga izmasira, da ima seks sa drugom ženom...

Takođe, glumica je priznala da joj je besni Vajnstajn jednom prilikom zapretio: "Ubiću te, nemoj misliti da ne mogu to da uradim"!

Nekoliko godina kasnije, Harvi je uspeo da se osveti Selmi dok je producirao film koji je predstavljao vrhunac njene karijere, ostvarenje "Frida".

- Njegovi zahtevi su bili potpuno apsurdni, tražio je da prekinem saradnju sa svojim agentom samo zato što se posvađao sa njim, a zatim je bukvalno odvukao sa premijere "Fride" u Veneciji kako bih se na njegovoj jahti provodila sa njim i nekim nepoznatim devojkama, za koje sam kasnije saznala da su elitne prostitutke - ispričala je Hajek koja je dodala da je kap koja je prelila čašu bilo Vajnstajnovo insistiranje da Selma snimi lezbo scenu sa Ešli Džad, glumicom koja ga je među prvima optužila za seksualno zlostavljenje.

- Tada sam prvi i poslednji put u karijeri bila nervozna, sva sam se tresla, i to ne zato što sam gola, već zato što sam naga pred Vajnstajnom. Popila sam pilulu za smnirenje i snimila scenu i tada nisam nikome mogla da kažem koliko mi je to teško palo - zaključila je Selma Hajek.

(Telegraf.rs)