Znala si da seksualno zlostavlja devojke! Seal javno napao Opru Vinfri nakon govora na Zlatnom globusu kojim je potresla svet! (FOTO)

Britanski pevač i tekstopisac javno je iskritikovao potez Opre Vinfri, tačnije govor koji je održala na dodeli Zlatnih globusa

Nakon govora Opre Vinfri o kojem i nekoliko dana kasnije bruji ceo svet, planetarno poznati pevač Sil (Seal) javno je progovorio protiv poznate afroamerikanke.

Naime, Sil se oglasio putem svog Instagram profila gde je ostavio poruku u kojoj je jasno izneo svoj stav o Opri, tvrdeći da je upravo ona znala kakav je Harvi Vajnštajn, nekadašnji prvi čovek Holivuda kojeg su desetine poznatih žena optužile za seksualno uznemiravanje.

- Oh, zaboravio sam, tako je... Čula si glasine, ali nisi imala ideju da je on zapravo serijski napadao mlade glumice, koje zauzvrat nisu imale pojma u šta se upuštaju. Moja greška - ironično je napisao, završivši sa rečima "Sanctimonious Hollywood" (ponovo ironično misleći na ljude koji su moralno superiorni u odnosu na većinu).

Sil je uz poruku objavio i zajedničku fotografiju Opre i Harvija, na kojoj je napisano sledeće:

- Ono kad si deo problema decenijama, ali odjednom svi misle da si ti rešenje.

Podsetimo, kada su se prve žene usudile da javno progovore o lošem iskustvu sa Vajnštajnom, Opra je među prvima javno osudila njegovo ponašanje.

Govor Opre Vinfri pročitajte i pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)