Zvezda serije "Seks i grad" pre 18 sati objavila da joj je nestao brat, a onda saznala da je umro (FOTO)

Kim Katral saopštila je tužnu vest na društvenim mrežama

Glumica Kim Katral, zvezda serije "Seks i grad", pre 18 sati saopštila je na društvenim mrežama da joj je nestao brat Kristofer Katral (55), a nedavno je sa javnošću podelila tužnu vest - da joj je brat preminuo. 

Samanta otvorila dušu: Nemam dete zbog serije "Seks i grad"!

Kim se prvo oglasila na društvenim mrežama sa vešću da joj je brat nestao, međutim, ubrzo je za sve imala tužnu vest.

- NESTAO! Ovo je moj brat Kristofer Katral ili Kris, kako ga zovemo. Nestao je u utorak, 30. januara. Njegovi ključevi, mobilni telefon i novčanik ostali su na stolu, a ulazna vrata njegovog doma bila su otključana. Ovo nimalo ne liči na Krisa. Nikada ne bi ostavio otključanu kuću ni svojih 7 pasa koje obožava. Kris ima 55 godina, plave oči, kratku smeđu kosu, farmerke, obično nosi široki zimski kaput sa crnim rukavicama i poluduboke crne zimske čizme. Pomozite nam da ga vratimo kući. Molim vas širite ovo. Hvala puno što ste izdvojili vreme i pročitali ovo. Kim - napisala je glumica na Instagramu prethodno, u ovom trenutku 18 sati ranije.

Iako se nadala da će sve ispasti dobro, Kim se ubrzo oglasila sa tužnom vešću.

- Sa velikom tugom moja porodica i ja obaveštavamo javnost da je naš voljeni sin i brat Kris Katral iznenada preminuo. Molimo za privatnost, ali se zahvaljujemo svima vama na nesebičnoj ljubavi i podršci u ovim teškim trenucima - napisala je glumica uz fotografiju sa svojim bratom.

(B.B.)