Vrela Dženifer u bombastičnoj haljini pokazala grudi, i svi su zaboravili na haos koji je 24 sata pre toga napravila na dodeli nagrada! (FOTO) (VIDEO)

Lepa glumica u Londonu je za dva dana privukla veliku pažnju što zbog svojih izjava, što zbog izgleda

U Londonu je u nedelju 18. februara održana 71. dodela nagrada britanske akademije za filmsku i televizijsku umenost, BAFTA. Crvenim tepihom su prošetale mnoge pozante ličnosti, a jedna od njih bila je i lepa glumica Dženifer Lorens.

Dženifer Aniston uhvaćena bez šminke i nije ni nalik seks bombi za koju važi decenijama! (FOTO)

Džoana Lamli publici je najavila glumicu, ali na poseban način.

- Ko može bolje da započni veče od najvruće glumice na planeti, divne Dženifer Lorens, koju ćete uskoro moći da gledate u novom filmu - rekla je Lamli.

Nakon ove najave Dženifer je dobacila da je to što je Lamli rekla bilo previše. Posle ovoga, društvene mreže su se usijale, a mnogi su osudili ovakav komentar mlade glumice, pa su je žestoko iskritikovali.

"Stidi se, razmaženo derište", "Ona je nacionalno blago, a šta si ti?", "Tebe se neće niko ni sećati kada budeš imala 71", bili su neki od komentara koji su sačekali Lorensovu nakon dodele BAFTA nagrada.

Nakon ovog Dženifer Lorens se pojavila na premijeri filma "Red Saparrowa" u Londonu u zlatnoj "Dior" haljini sa dubokim dekolteom. Mlada glumica je uspela da privuče pažnju svojom kreacijom koju je izabrala za ovaj događaj, a svi su sa razlogom gledali u njene grudi koje su bile u prvom planu.

Dženifer u filmu tumači lik ruske špijunke koja se zaljubila u agenta CIA-e. Inače, ona je nedavno objavila da se na neko vreme povlači iz glume, kako bi se posvetila aktivizmu.

- Neko vreme neću glumiti, jer ću se posvetiti jednoj organizaciji koja se bavi političkim angažovanjem mladih na lokalnoj razini. Prvenstveno je reč o borbi protiv korupcije - otkrila je u nedavnom intervjuu.

(Telegraf.rs)