Bio je "Sam u kući", a sada je posle toliko godina otkrio veliki propust u scenariju kultnog filma (VIDEO)

Radnja ovog filma dobro je poznata svima, a novogodišnji praznici ne mogu da se zamisle bez malog Kevina

Prvi i drugi nastavak filma "Sam u kući" definitivno spada u najpopularnije božićne filmove, a već godinama fanovi prate uspone i padove njegove zvezde, glumca Mekoli Kalkina. Sada izgleda da je konačno sredio život, a u nedavnom gostovanju u "The Tonight Show s Džimijem Felonom", otkrio je i koja ga "rupa" u scenariju filma "Sam u kući" muči svih ovih godina.

NI NAJVEĆI FANOVI NISU MOGLI OVO DA PRIMETE: Da li ovaj detalj povezuje seriju "Prijatelji" i film "Sam u kući"? (VIDEO)

Radnja oba nastavka dobro je poznata svima – relativno imućna porodica Mekalister odlazi na božićno putovanje, a spletom okolnosti jedno dete, Kevina, zaborave kod kuće.

Dva lopova dolaze u njihov kvart s namerom izvođenja velikih pljački, a posebno im je primamljiva kuća upravo porodice Mekalister. U njihovom naumu da je opljačkaju, nizom zamki sprečiće ih osmogodišnji dečak Kevin.

Upravo u tom scenariju Kalkin, koji je tumačio glavnog lika, pronalazi veliki propust.

- Taj mali je jako pametan, zar ne? Dvojica likova provaliće u njegovu kuću, zašto jednostavno ne pozove policiju? On napravi veliki plan, koristi mikrouređaje, ali realno, postoje telefonske linije, nema mobilnog, ali ipak. Mislim da je to jedina ogromna rupa u scenariju, rekao je Kalkin Falonu.

Kalkin je donedavno imao bend čije su pesme uglavnom bile obrade, a glavna tema tekstova bila je gotovo uvek pica.

(Telegraf.rs)