Gvinet Paltrou na proslavu pozvala holivudske face, rekla da slavi veridbu, a zapravo se tajno udala? (FOTO)

Gvinet i Bred su se potrudili da sve izvedu u tajnosti i da predstave da je reč o veridbi, ali svetski mediji već pišu da je u pitanju ipak bilo venčanje

Glumica Gvinet Paltrou i režiser i scenarista Bred Falčuk u vezi su od 2014. godine, a upoznali su se na setu serije "Glee" gde je Gvinet imala gostujuću ulogu. Par se navodno venčao u subotu, a potrudili su se da zavaraju javnost da je reč samo o proslavi povodom veridbe.

Končita Vurst zbog ucene bivšeg dečka priznao da je HIV pozitivan!

Glumica je imala devojačku zabavu u Meksiku na kojoj su bile čuvena kreatorka Stela Mekartni i glumica Kameron Dijaz koja je navodno organizovala putovanje. Zakupile su privatnu vilu u luksuznom odmaralištu u Las Kabosu, čija je cena oko sedam hiljada dolara po noćenju.

Ovaj par na, navodno, proslavu povodom veridbe, pozvao je preko 400 zvanica, a ceremonija je bila organizovana u Njujorku. Među njima bilo je dosta poznatih ličnosti, između ostalog reditelj Stiven Spilberg, glumica Kejt Hadson, Kameron Dijaz, Dženifer Eniston, Džulija Roberts, Demi Mur, Liv Tajler, Ris Viterspun...

Gvinet, koja se 2016. godine razvela od pevača grupe "Coldplay" Krisa Martina, umesto bele venčanice nosila je tamnoljubičastu haljinu sa dubokim šlicem i cvetnim ukrasom na ramenu.

Bred je obukao crno belo odelo sa leptir mašnom.

Glumica je objavila fotografiju kako se sprema u hotelu u Los Anđelesu i napisala "jutro posle" nakon čega su joj brojni prijatelji i obožavatelji čestitali na udaji.

Uz to su je zamolili da stavi sliku sa venčanja sa Bredom i istakli kako zaslužuje svu sreću sveta.

Glumica iz braka sa Martinom ima ćerku Epl i sina Moziza Martina, a producent sa Suzan Falčuk ima ćerku Izabel i sina Brodija.

(Telegraf.rs)