Novi šokantni detalji: Avicii staklom prerezao vene, pa iskrvario na smrt

Švedski di-džej je ipak počinio samoubistvo, navodi TMZ pozivajući se na izvore

Samo nekoliko dana nakon što je Aviciijeva porodica iznela saopštenje kojim je nagnala sumnje da je švedski di-džej izvršio samoubistvo, pojavile su se nove informacije.

Prema najnovijim navodima, Avicii je sam sebi oduzeo život i preminuo zbog prevelikog gubitka krvi, piše TMZ.

Izveštaj u kom se navodi da je Tim Bergling, kako glasi njegovo pravo ime, povredio samog sebe i potom na smrt iskrvario, naveden je na sajtu TMZ, gde su citirani izvori upućeni u Aviciijevu smrt.

Bio je više od di-džeja. Tek nakon Aviciijeve smrti otkriveno koliko je bio human: Dao nam je milion dolara!

Kako navodi ovaj portal, pozivajući se na neimenovane izvore, jedni trvde kako je Avicii razbio flašu i staklom prerezao vrat, dok drugi, pak, tvrde da je prerezao vene. Navodno je u pitanju bila flaša vina, tvrdi jedan od izvora.

Novonastale informacije nisu potvrđene, ali s obzirom na pismo koje je prošle nedelje iznela Aviciijeva porodica, a u kojem se nagoveštavalo da je di-džej sam sebi oduzeo život jer "nije više mogao da izdrži i želeo je da pronađe mir", sumnja se da su ova nagađanja istinita.

"Nije više mogao da izdrži": Aviciijeva porodica potvrdila da se slavni di-džej ubio?

Od trenutka kada je pronađen mrtav, 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, Aviciijeva smrt je bila sumnjiva, a uzrok tragedije koja je šokirala ceo svet ni dan danas nije zvanično potvrđen.

Tim Bergling Avicii imao je samo 28 godina.

(B.B.)