Ona važi za ikonu stila, a sada svi pričaju da je ovo prvi modni promašaj moćne žene Džordža Klunija! (FOTO)

Lepa advokatica nakon rođenja blizanaca liniju je brzo dovela u red, ali je mnoštvo pozitivnih kritika za stajling ovaj put izostalo

Amal i Džordž Kluni pojavili su se na crvenom tepihu prestižnog događaja Met Gala, u čuvenom Metropolitan muzeju u Njujorku.

Događaj koji okuplja najuticajnije i najmoćnije ljude z svetskog šou-biznisa nikako nije mogao da prođe bez slavnog para, a svi su jedva čekali da vide kako su se skockali advokatica i glumac.

Neprikosnovena kraljica! Rijana zagrmela u nikad moćnijoj kreaciji, detalji će vas ostaviti bez teksta, a za cenu bolje da i ne pitate! (FOTO)

Kada su konačno stigli primetno je bilo njihovo lepo raspoloženje i pozitivna energija kojom su zračili na crvenom tepihu, ali i stajling. Naime, dok su neki modni kritičari oduševljeni onim što je Amal imala na sebi, drugi su šokirani i njen stajling već komentarišu kao prvi, ozbiljan modni promašaj.

Amal je na sebi imala kostim sa potpisom "Richard Quinn", rađen specijalno za ovu priliku.

Međutim, tema ovogodišnje Met gale bila je "Tela iz raja: Moda i katolička mašta", a Amal definitivno nije bila obučena u skladu sa istom.

Zlatna haljina i krila veća od dva metra! U ovu pevačicu svi su gledali na prestižnom događaju u centru Njujorka (FOTO)

No, supružnici su bili toliko raspoloženi da su dugo pozirali fotoreporterima, a Džordž se sa suprugom šalio rekavši joj da mu se čini da ispod ogromne suknje krije njihove blizance.

Pogledajte šta su druge lepotice nosile na Met Gali:

(Telegraf.rs)