Roditelji su bili uvereni da ću biti dečak... Holivudska zvezda otkrila kako je dobila ime

Glumica Blejk Lajvli otkrila je kako je dobila ime i koja se priča krije iza njenog dolaska na svet

Roditelji slavne glumice Blejk Lajvli (31) imali su dogovor da, ako se rodi dečak zvaće ga Blejk, a ako bude devojčica daće joj ime Blejkli. U početku, svi su mislili da će biti dečak, a kada se beba rodila shvatili su da je devojčica, pa je ipak dobila "dečačko" ime.

Blejk Lajvli i njena koleginica Ana Kendrik (33), koje trenutno glume u filmu "Slatka mala tajna", tokom intervjua za "Wired AutoComplete" odgovarale su na pitanja koje su ljudi pretraživali na Guglu o njima. Na pitanje kako je dobila svoje ime, Lajvli je bez oklevanja odgovorila.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds otkrili zašto su ćerki dali muško ime, a priča koja se krije iza toga je veoma emotivna

- Brat moje bake se zvao Blejk, ali on je ubijen. Hvala na pitanju - rekla je glumica, na šta joj je Ana rekla da je tako "mračna". Blejk je dodala da je njena sestra zapisala to ime kada je gledala porodično stablo.

- Mesecima pre rođenja su me zvali Blejk jer su mislili da ću biti dečak, pa, kada sam se rodila, samo su zadržali ime - rekla je glumica.

Blejk s glumcem Rajanom Rejnoldsom (41) ima ćerke Ines (1) i Džejms (3). Prvorođena devojčica takođe nosi muško ime, koje je dobila po Rajanovom ocu koji je preminuo 2015. godine od Parkinsonove bolesti.

Par se nada da će polno neutralna imena pomoći njihovim kćerima da odrastaju sa shvatanjem da mogu raditi sve kao i muškarci, kao što njihova majka radi.

- Trenutno moja ćerka misli da nema razlike između nje i nekog dečaka. Može napraviti sve što i on - rekla je Lajvli za magazin "People".

(Telegraf.rs)