Drugi put za 5 meseci! Opljačkana Rijanina vila vredna 7 miliona dolara (FOTO)

- Pre dolaska policije čini se da su tri crna muškarca napustila lokaciju - rekao je Džef Li, portparol policije Los Anđelesa

Rijanina vila opljačkana je u utorak, 25. septembra, u večernjim satima!

Vlasti su otvorile istragu nakon što je prijavljeno da je vila vredna 7 miliona dolara obijena,potvrdio je za USA Today Džef Li, službenik za informisanje javnosti  policijske službe u Los Anđelesu.

- Pre dolaska policije čini se da su tri crna muškarca napustila lokaciju - rekao je Džef.

Rijana pozirala sa roditeljima, a u ovom izdanju, bez šminke, malo ko ju je uopšte i prepoznao! (FOTO) (VIDEO)

Kako pišu svetski mediji, policiji još uvek nije poznat identitet pljačkaša, kao ni to šta je odneto iz luksuzne vile, ali će sigurnosne kamere to verovatno pokazati.

- Kao i prilikom svake pljačke policija će proveriti da li se na sigurnosnim kamerama nešto vidi. Ukoliko bude sreće, snimci će se objaviti kako bi se krivci što pre identifikovali - rekao je Li.

Znak za uzbunu dali su zvučni alarm i svetla koja su počela da se pale-gase, a pevačica u momentu obijanja kuće nije bila u njoj.

Podsetimo, ovo je drugi put da policija povodom pljačke dolazi u Rijaninu vilu na Holivud Hilsu, ove godine. Naime, 9. maja Eduardo Leon proveo je 12 sati unutar Rijanine vile nakon što se popeo preko ograde i provalio unutra, saopštila je tada policija.

Rijana u tom trenutku nije bila kod kuće, ali je njen asistent video izvesnog muškarca i uključio je alarm za policiju.

(Telegraf.rs)