Želi da preseče svaku vezu sa prošlošću: Ešton Kučer poklonio ćerki Demi Mur vilu od pola miliona dolara

Holivudski glumac i Ramer Vilis zajedno su kupili kuću 2009. godine i tada su je platili 971.000 dolara

Glumac Ešton Kučer (40), bivši suprug Demi Mur (55), navodno želi da prekine svaki odnos sa slavnom glumicom, pa je podelio vlasništvo nad vilom koju je 2009. godine kupio sa njenom ćerkom Ramer Vilis koju ima iz braka sa Brusom Vilisom.

Demina ćerka se takođe bavi glumom, a Ešton navodno želi da prekine sve veze sa Demi i njenom porodicom, sa kojom je bio u braku od 2005. do 2013. godine.

Ešton Kučer kolima udario 19-godišnjaka i oborio ga na zemlju: Njegova reakcija kada je video slavnog glumca je pokidala (FOTO)

U pitanju je vila u naselju "Hollywood Hills" u Los Anđelesu za koju su Ešton i ćerka Demi Mur, sa kojom se odlično slagao kao i sa njenim sestrama, zajedno kupili za 971.000 dolara, navodi Daily Mail.

Vila je navodno prodata za 572.000 dolara, a dokumente za prodaju morala je da potpiše i Eštonova supruga Mila Kunis koja je udajom za glumca 2015. godine stekla pravo vlasništva nad nekretninom.

Nije poznato da li je Kučer tražio od Ramer da mu isplati polovinu novca od prodaje vile, ali je Ramer predala sudu dokumenta koja ukazuju na to da su ona i bivši očuh okončali dogovor o suvlasništvu nad kućom.

VIDEO: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)