Marko Jarić uživao na plaži u Majamiju sa ćerkama i misterioznom lepoticom koja neodoljivo liči na Adrijanu Limu! (FOTO)

Bivšem košarkašu je društvo pravila atraktivne brineta koja se nije odvajala od njegovih ćerki, a svi skupa su delovali kao srećma porodica

Bivši košarkaš Marko Jarić uživao je na plažama Majamija sa ćerkama Valentinom (8) i Sijenom (6) koje je dobio u braku sa brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, a društvo im je pravila za sada javnosti nepoznata brineta.

Antonio Banderas i Melani Grifit razveli su se pre 4 godine, a njihova ćerka izrasla je u pravu lepoticu i buduća je zvezda (FOTO)

Fotografije su nastale dan nakon Jarićevog 40. rođendana.

Atraktivna devojka koja je pravila društvo Marku i njegovim ćerkama izgleda fenomenalno, a mnogi komentarišu da dosta podseća na košarkaševu bivšu suprugu Adrijanu Limu.

Njih četvoro su delovali kao prava srećna porodica, a Markova prijateljica se nije odvajala od njegovih ćerki.

Kako prenose strani mediji, ovo nije prvi put da se Jarić pojavljuje u javnosti sa atraktivnom brinetom, a postavlja se pitanje da li je u pitanju ista devojka sa kojom je već jednom uhvaćen, što možete videti na fotografiji ispod.

Naime, njih dvoje su prošlog leta snimljeni na istoj ovoj plaži, ali proslavljeni sportista nikada javno nije pričao o novoj vezi.

Lepotica na plaži pokazala šta zna sa šipkom:

(Telegraf.rs)