Lijam Hemsvort nakon požara obišao vilu u kojoj je živeo sa Majli Sajrus, ono što je ostalo od njihovog doma je stravično (FOTO)

Vila je izgorela do temelja, a detalj koji je glumac podelio sa fanovima kada se vratio u uništeni dom mnogima je slomio srce

Stravičan požar u Kalifoniji odneo je krov nad glavom i slavnom glumcu Lijamu Hemsvortu u području Malibua.

Glumac se nakon gašenja požara vratio do svog doma u kojoj je živeo sa pevačicom Majli Sajrus, sa kojom je obnovio veridbu prošle godine.

Lijam je na Instagramu objavio tužan prizor iz nekada s ljubavlju opremljene, a sada kuće koja je potpuno uništena. Među ruševinama nalazi se i spaljeni natpis "ljubav".

- Srce nam se slama već nekoliko dana. Ovo je ono što je ostalo od moje kuće. Ljubav. Mnogo ljudi u Malibuu i okolnim mestima u Kalifoniji su izgubili svoje domove i moje srce je uz sve koji su izgubili svoje domove. Juče sam ceo dan proveo u Malibuu i bilo je sjajno videti ljude kako se drže svi zajedno i pomažu jedni drugima koliko god mogu. Volim vas, ljudi. Volim te, Malibu. Biće ovo velika avantura na putu ka novoj izgradnji - napisao je glumac na Instagramu.

Podsetimo, najveći i najsmrtonosniji požar u istoriji SAD uništio je i dom Orlanda Bluma, Kejtlin Džener, Džerarda Batlera (njegovu vilu od 4,4 miliona dolara potpuno izgorelu pogledajte OVDE), Kim Kardašijan i mnogih drugih.

VIDEO: Kim Kardašijan hitno evakuisana iz svoje kuće, plamen preti sve da proguta

(Telegraf.rs)