Gven Stefani sevnule gaćice dok je izlazila iz kola, ali zaboravićete ih posle 3 sekunde - čim vidite brutalne noge ove nenormalno seksi plavuše! (FOTO)

Pevačica (49) je pokazala da joj ni na pragu šeste decenije godine ne mogu apsolutno ništa

Pop zvezda Gven Stefani, nekadašnja pevačica grupe "No Doubt", majka je troje dece, ima 49 godina, a izgleda brutalnije nego ikad.

Seksi pevačica, poznata po svojoj energičnosti i sjajnom izgledu, uhvaćena je kako izlazi iz automobila, a ono što je obradovalo sve muškarce su gaćice koje su joj sevnule kada je zakoračila. Budući da su gaćice bile šarenog dezena kao i gornji deo ispod jakne, pretpostavlja se da je u pitanju bodi, ali - koga briga!

Ipak, malo ko se zapravo zadržao na pevačicinom "međunožju", s obzirom na to da je seksi Gven pokazala izvajane noge u visokim čizmama na visoku štiklu i u uskom miniću od džinsa koji joj se podizao pri koračanju.

Ova prezgodna američka pevačica majka je troje dece, sinova Kingstona, Zume i Apola, koje je dobila u braku sa rokerom Gevinom Rosdejlom. Poslednjih dana spekuliše se kako su Gven i njen sedam godina mlađi dečko Blejk Šelton u finalnoj potrazi za surogat majkom, jer žele imati zajedničko dete.

A ukoliko se još uvek niste uverili koliko je zgodna Gven na pragu šeste decenije, pogledajte je još jednom:

(Telegraf.rs)