Doživela neviđeni peh i ponovo se našla u centru skandala zbog haljine: Blanka se saplela i pala nasred crvenog tepiha! (FOTO)

Blanka baš nije imala sreće sa haljinom, a modni kritičari su za strane medije prokomentarisali i da je bila najgore obučena žena na dodeli Oskara

Blanka Blanko, Foto: Profimedia

Glumica i manekenka Blanka Blanko (38) na svečanoj 91. dodeli Oskara u Los Anđelesu pojavila se u dugoj šljaštećoj haljini, a onda je doživela neviđeni peh kada se saplela i pala nasred crvenog tepiha.

Blanka Blanko pala nasred crvenog tepiha, Foto: Profimedia

Modni kritičari su za strane medije prokomentarisali da je Blanka bila najgore obučena žena na dodeli Oskara, te da je njena kreacija kič.

Blanka Blanko doživela peh sa haljinom na dodeli Oskara u Los Anđelesu, Foto: Profimedia

Međutim, Blanki ovo nije prvi put da zbog peha sa haljinom bude u centru skandala, pa se tako i prošle godine na dodeli Zlatnih globusa u Beverli Hilsu pojavila u crvenoj haljini sa dubokim šlicom bez donjeg veša, te su zvanice cele noći imale priliku da gledaju njeno međunožje.

Blankina kreacija na prošlogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa, Foto: Guliver/Greg Doherty/Getty Images

Tom prilikom sve zvanice na crvenom tepihu trebalo je da se pojave obučene u crno, u znak protesta zbog seksualnog uznemiravanja u filmskoj industriji, kao i iskorišćavanja i u znak borbe protiv diskriminacije polova, a Blanka je rešila da bude drugačija, pa se pojavila u crvenoj haljini.

VIDEO: (Ne)dramatično dosadno! Ovo su toalete bez mašte sa crvenog tepiha na 91. Oskaru

(Telegraf.rs)