Pitanje u "Poteri" razbesnelo fanove "Prodidžija": Sram vas bilo, samo nekoliko sati je prošlo od Flintove smrti! (FOTO)

U britanskoj verziji kviza "Potera" pojavilo se pitanje vezano za bend, čiji je frontmen nekoliko sati pre toga izvršio samoubistvo

Fanove benda "Prodiži" (Prodigy) šokirala je juče, 4. marta, vest da je frontmen benda Kit Flint sebi oduzeo život u 49. godini. Epizoda britanske verzije kviza "Potera" koja je emitovana istog dana, uveče, razbesnela je obožavaoce legendarne grupe.

Samo nekoliko sati nakon što je brzinom munje vest o Flintovoj smrti obišla svet, takmičar u kvizu je u igri protiv Tragača dobio pitanje koje se ticalo i grupe "Prodigy".

"Koji bend ima najmanje članova? A-Prodigy, B-Pretenders, C-The Proclaimers", glasilo je pitanje u "Poteri".

Kit Flint ubio se u 49. godini/ Foto: Milena Đorđević

Gledaoci su odmah reagovali i svoj bes izrazili na Tviteru, šokirani činjenicom da ekipa koja radi na kvizu nije mogla da emituje neku drugu, snimljenu epizodu.

"Prodigy ima jednog manje sad - sram vas bilo", "Da li je moguće da prebrojavamo članove benda na dan kad je jedan od njih digao ruku na sebe", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)