Irina Šajk ima novog dečka? Mesec dana nakon razlaza sa Bredlijem uhvaćena s opasnim frajerom (FOTO)

Slavna lepotica bila je vrlo bliska sa muškarcem sa kojim je uhvaćena u Njujorku

Irina Šajk/Foto: Profimedia

Mesec dana nakon što je okončala vezu sa američkim glumcem Bredlijem Kuperom (44) sa kojim je bila četiri godine u ljubavi i sa kojim ima ćerku, manekenka Irina Šajk (33) uhvaćena je u društvu muškarca.

Njih dvoje su uslikani u Njujorku i na fotografijama se vidi da su veoma prisni, pa su odmah počele da kruže priče kako su u vezi.

Ipak, Irina je rekla kako je samo uživala sa prijateljem Alekom Maksvelom, kreativnim direktorom britanskog "Voga", koji se nije izjasnio po pitanju prirode njegovog odnosa sa lepom Ruskinjom.

Irina Šajk u društvu Aleksa Maksvela/Foto: Profimedia

S obzirom na to da je Irina nedavno prvi put otvoreno pričala o razlazu sa Bredlijem, u intervjuu za "Harper's Bazaar" i da je istakla kako i dalje veruje u ljubav i brak, ostaje da vidimo da li je ovde u pitanju prijateljstvo ili nešto više.

Irina i Alek/Foto: Profimedia

Ako me pitate da li i dalje verujem u brak, moj odgovor je naravno da verujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije - izjavila je slavna lepotica za "Harper's Bazaar", koja ima razumevanja za to što svet toliko želi da zna o njenom privatnom životu.

Podsetimo, Irina i Bredli Kuper imaju dvogodišnju ćerku Leu de Senu, a u ljubavi su bili četiri godine.

VIDEO: Irina i Bredli su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)