Nakon šok snimka na kojem pljeska cice po guzama, italijanski milioner zamešao u tangama (VIDEO)

Đanluka ne krije da iza sebe nema ni dan radnog staža, poseduje nekretnine širom sveta, a kompletna lista njegove imovine zasigurno nikome nije poznata

Đanluka Vaki, Foto: Instagram/gianlucavacchi

Đanluka Vaki (52) godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Italijanski milioner pre nekoliko dana ponovo je pokazao da vrlo dobro zna kako da privuče pažnju, pošto je objavio snimak sa jahte, na kojem "pljeska" po guzi 4 žene koje su mu se dobrovoljno namestile za to.

No, potom su ga optužili kako ne poštuje žene, da je preterao i da je "previše mator za to", a njegova jedina poruka - kao odgovor - bila je: "Opustite se, naučite da se šalite".

Đanluka Vaki, Foto: Instagram/gianlucavacchi

Onda se ponovo "našalio" sa pratiocima, objavivši snimak na kojem je obućen u tanga kupaći, sa šeširom na glavi i u visokim potpeticama.

Đanluka se uvijao, a onda su devojke uradile njemu ono što je na jahti on učinio njima - dobro su ga "ispljeskale" po zadnjici.

Snimak je za 5 dana pogledalo 5.000.000 ljudi

Prisetite se i snimka sa jahte:

Inače, Đanluka ne krije da iza sebe nema ni dan radnog staža, poseduje nekretnine širom sveta, a kompletna lista njegove imovine zasigurno nikome nije poznata.

Kako se pisalo, pored bogatstva koje ima, a koje duguje bogatim precima koji su mu sve ostavili, Vaki navodno duguje oko 10,5 miliona evra, zbog čega su mu zaplenjene jahta i neke od nekretnina.

Još jedna Đanlukina navika, pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, jeste trening. Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

(Telegraf.rs)