Pevač "odlepio" za 48 godina mlađom devojkom, za godinu dana iskeširao 500.000$ samo na putovanja

Don Meklin uživa u romansi sa atraktivnom 25-godišnjakinjom

Don Meklin i Paris Dilan/Foto: Instagram/thedonmclean

Legendarni pevač Don Meklin (73) je u žiži javnosti zbog veze sa 48 godina mlađom devojkom Paris Dilan (25), a svetski tabloidi bruje o tome da su samo ove godine na putovanja potrošili skoro pola miliona dolara.

Don i njegova devojka upoznali su se 2016. godine, kada je ona dobila posao administratora društvenih mreža. Vezu su započeli samo nekoliko meseci kasnije, a danas uživaju u ljubavi.

Njih dvoje ne mare šta će svet reći, pa umesto toga neprestano putuju i obilaze sve destinacije, druže se sa uticajnim imenima, žive život punim plućima, a 25-godišnja Paris vreme rado provodi u šopingu.

- Imam sjajnu devojku i putuje svuda sa mnom - rekao je Meklin za svoju izabranicu i dodao da je sve počelo tako što je bila njegov veliki fan, ali da je znao da i pored njega obožava još neke zvezde.

- Ja nisam njena jedina ljubav, ima još mnogo drugih - izjavio je.

Njima razlika u godinama ne smeta, a osim što putuju, Dona stalno prati svoju jaču polovinu na svim svetskim turnejama, što njemu neopisivo znači.

- Prošle godine smo posetili 85 gradova, a i ove ćemo oko 85. Svuda idemo zajedno i pomaže mi. Radi sve što mi je potrebno - objasnio je legendarni pevač koji je u vezu sa Paris uplovio posle razvoda.

Podsetimo, bio je u braku sa Patrišom Šner (59), koja ga je optužila za porodično nasilje i agresivno ponašanje u braku.

Pogledajte još fotografija:

(Telegraf.rs)