Ovo je čovek koji je silovao Demi Mur, pa rekao: "Kakav je osećaj kad znaš da te je majka prodala?"

Čovek koji je silovao Demi kada je imala 15 godina bio je poznati vlasnik klubova po Los Anđelesu

Demi Mur, Foto: Profimedia/Everett

Glumica Demi Mur (52) pre nekoliko nedelja šokirala je svet svojim priznanjem u knjizi "Inside out" - da je sa 15 godina silovana i da je taj isti čovek nakon napastovanja to uredno platio njenoj majci Virdžiniji.

Inače, čovek koji ju je silovao bio je njihov kućni prijatelj, a reč je o Bazilu Dumasu, poznatijem kao Val Dumas, bogatašu grčkog porekla koji je u to vreme bio vlasnik jednog od najpopularnijih restorana i kluba "Kavez ludila".

On je preminuo 1997. godine u 68 godini života, prenosi "Metro". Demina majka Virdžinija umrla je 1998. godine.

Dumas je od Demi bio stariji 33 godine, a u vreme kad je počinio gunsan zločin bio je oženjen i imao decu.

Godinu dana nakon što je silovana Demi je napustila majku, otisnula se u Holivud i postala planetarna zvezda, a u svojoj autobiografiji je napisala:

Demi Mur, Foto: Tanjug/AP

- To je bilo silovanje i poražavajuća izdaja kada me je taj čovek upitao: "Kakav je osećaj kada te rođena majka proda za 500 dolara?".

FOTOGRAFIJU čoveka koji je silovao Demi pogledajte OVDE.

Virdžinija je bila alkoholičarka i više puta pokušala da izvrši samoubistvo, uključujući i jedan pokušaj kada joj je Demi spasla život. Virdžiniju je muž ostavio kada je rodila Demi, a potom se žena preudala za Dena Gajnsa kojeg je Demi smatrala biološkim ocem do 13. godine, kada je pronašla izvod iz matične knjige rođenih.

Demi je u nedavnom interviju otkrila da ne misli da ju je majka podvodila i ne želi da kaže da je ona bila njen makro, ali da je očigledno da je pomogla tom čoveku da izvrši to što je želeo i tu uslugu mu naplatila.

VIDEO: Spremao je mnoge holivudske glumce i glumice, a evo koja mu je najdraža

(Telegraf.rs)