Glumac podelio tužne vesti: "Izgubili smo bebu. Uništeni smo, slomljeni i u šoku"

- Prošli smo kroz ovo i ranije, ali nikada ovako kasno u trudnoći - naveo je glumac čija je supruga čekala šesto dete

Printskrin: Youtube/The Wendy Williams Show

Glumac Džejms van der Bik (42) početkom oktobra je podelio sa javnošću lepe vesti - da njegova supruga Kimberli i on čekaju šesto dete, međutim, sada je otkrio da je njegova lepša polovina imala spontani pobačaj.

Svoje potresno iskustvo glumac, poznat po glavnoj ulozi u seriji "Donson Krik", podelio je sa fanovima navodeći kako su on i Kimberli slomljeni i očajni.

- Uništeni smo. Slomljeni. U šoku. Tako se osećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu porodicu u aprilu...krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. Prošli smo kroz ovo i ranije, ali nikada ovako kasno u trudnoći i nikada uz toliko jezivu, strašnu opasnost za zdravlje moje supruge, kao sada - napisao je glumac uz fotografiju supruge iz bolnice, na kojoj je sa njihovom najstarijom ćerkom.

Džejms trenutno nastupa u američkoj verziji šou programa "Ples sa zvezdama", a sve do poslednjeg trenutka nije znao da li će nastupiti. I u emisiji je progovorio o teškom stanju u kojem se nalaze on i supruga.

- Moja žena Kimberli je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji čeka bebu. Imala je spontani pobačaj. Nikad ne znate zbog čega se ovakve stvari događaju, to pričam i svojoj deci. Samo znam da vas zbliže - izjavio je glumac u šou programu.

Džejms i Kimberli imaju petoro dece, četiri ćerke i jednog sina. Glumac nikada nije krio da je veoma posvećen otac i isto tako velika podrška supruzi u vaspitavanju i odgajanju dece.

(Telegraf.rs)