Kijanu Rivs uzeo dve kugle sladoleda, pa radniku ostavio bakšiš koliki nikad nije dobio

- Rekao je da mu toliki novac niko nije dao - kaže izvor

Kijanu Rivs (55) nije bez razloga proglašen najvećom dobricom Holivuda, pošto oduševljava ljude gde god se pojavi. Nije mnogo njegovih gestova poznato javnosti, jer se trudi da što više dobrih dela zadrži za sebe, ali ono što se zna nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Glumac je sada ponovo pokazao da je džek, kada je prodavca sladoleda častio pozamašnom sumom, nakon što je kupio dve kugle.

Kako pišu strani mediji, tačna cifra nije poznata, ali je radnik bio izbezumljen nakon dobijenog novca, a pre toga je ostao u čudu kad je ugledao Rivsa.

- Rekao je da mu toliki novac niko nije dao - kaže izvor.

Da nije umišljena zvezda Kijanu je dokazao i kada je izašao iz čuvene "Baskin-Robbins" prodavnice sladoleda u Alamedi, gde ga je obožavateljka zamolila za fotografiju, a on je sa širokim osmehom pozirao sa njom.

Međutim, i na toj fotografiji Kijanu je zauzeo dobro poznatu pozu - stao je pored fana, ali nije hteo da je zagrli. On j epoznat kao neko ko uvek nenametljivo "grli" žene, bez da ih dotakne, jer to ne smatra pristojnim.

Kijanu Rivs sa obožavateljkom, Foto: Twitter/yahoska___

Kijanu je po sladoled otišao sam, bez obezbeđenja, a u Kaliforniji boravi jer snima "Matrix 4", čija je premijera u bisokopima zakazana za 21. maj 2021. godine.

Podsetimo, u junu 2019. objavljena je informacija da je preko 130.000 ljudi potpisalo da Kijanu Rivs bude čovek godine. Ipak, ličnost godine za 2019. godinu je, po izboru magazina "Time", Greta Tunberg.

Kada su ga 1995. godine pitali šta je za njega sreća, Kijanu je odgovorio:

- Ležati u krevetu sa mojom ljubavi, voziti bicikl, baviti se sportom, provoditi vreme sa prijateljima, razgovarati, učiti… Zemlja, prljavština, porodica sa čašom vina i izvrsnom hranom, srećna vest, polet, požuda. Volim biti u pustinji, u prirodi i provoditi vreme na izvanrednim mestima u prirodi, visiti sa drveta ili se valjati po zemlji, družiti se sa svojom porodicom i svojim sestrama.

VIDEO: Slavni Džoker uhapšen u Vašingtonu, sa njim i otac Čarlija Šina

(Telegraf.rs)