Bradavice Džen Aniston, nakit od 9 miliona, napucana leđa: Slavne žene nikad bolje nisu izgledale

U nedelju uveče se održala SAG dodela nagrada u Los Anđelesu, a sve dame su bile besprekorno obučene za crveni tepih. Izdvojili smo favorite

Foto: Tanjug/AP

Sinoćna dodela SAG nagrada prošla je u znaku smeha, suza, emotivnih govora, gubitnika godine, besprekornih stajlinga, ali na prvom mestu istorijskog susreta Dženifer Aniston i Breda Pita.

Slavne dame bile su savršeno skockane, a u nastavku pogledajte one koje smo izdvojili kao ubedljivo najlepše odevene.

Ketrin Zita Džons (50) se na SAG dodelu nagrada pojavila sa svojim suprugom Majkl Daglasom (75), a izgledala je besprekorno. 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas; Foto: Tanjug/AP

Ketrin je obukla srebrnu haljinu sa šljokicama i srebrne sandale. Kosa joj je bila podignuta u rep i uvijena na blage talase, a od nakita je nosila dijamantske minđuše i prsten na ruci.

Otvoren dekolte i šlic su nagovestili njen seksepil, a iako ona ove godine puni 51 godinu, izgledala je savršeno. Taman lak na noktima na nogama se slagao uz boju kose, a srebrna boja je dominirala u svemu ostalom. Njen suprug je kao i uvek bio perfektno obučen!

Ketrin Zita Džons; Foto: Tanjug/AP

Rene Zelveger (50) u poslednje vreme oduševljava izgledom, ali i stajlingom.

Video: One su došle u društvu svojih jačih polovina: Ne zna se ko je bolje bio obučen i više blistao

Na poslednja 3 crvena tepiha se obukla besprekorno, a svaki put je nagovestila svoju novu, fit figuru. Ovog puta obukla je satensku, teget haljinu i salonke u istoj boji. Blaga šminka i rep sa puštenim pramenovima kose, bez previše aksesoara dali su joj iskonski izgled holivudske zvezde.

Rene Zelveger; Foto: Tanjug/AP

Riz Viterspun (43) je izgledala veoma ženstveno u crnoj haljini sa šljokicama na jedno rame, s potpisom "Celine". Nosila je crno-srebrne otvorene sandale i diskretan nakit. Kosu je začešljala na stranu, a na licu je imala crveni karmin.

Riz Viterspun; Foto: Tanjug/AP

Dženifer Garner (47) oduševljava sve svojom prirodnom lepotom, a ovog puta prisutne je očarala u širokoj, "balskoj", crvenoj haljini, sa tankim bretelama.

Manje dijamantske minđuše i narukvica bile su joj dovoljne da upotpuni izgled, kao i širok osmeh koji nije skidala sa lica.

Dženifer Garner; Foto: Tanjug/AP

Skarlet Johanson (35) je bila zvezda večeri što se tiče odevne kombinacije. Lepa Skarlet je obukla usku, tirkizno-plavu, "sirena" haljinu, koja je istakla sve njene obline. Dubok dekolte je privukao dosta pažnje, a ona je zračila seksepilom i izgledala je zaista prelepo.

Na usnama je imala crveni karmin, a na očima sivu senku koja joj je još više istakla svetle "mačkaste" oči. Kosu je podigla u punđu, a viseće minđuše i narukvica su upotpunili look.

Skarlet Johanson; Foto: Tanjug/AP

Kejt Bekinsejl (46) je izgledala kao prava holivudska diva u zlatnom kombinezonu. Sa njenog dubokog dekoltea niko nije mogao da skine pogled, a Kejt izgleda kao da je vreme za nju stalo.

Kosu je uvila u blage lokne i prebacila na stranu. Na rukama je imala taman lak i zlatno prstenje.

Kejt Bekinsejl; Foto: Tanjug/AP

Latino zvezda Dženifer Lopez (50) je pozirala u crnoj haljini koja je imala satenske detalje, šlep, kao i mašnu na leđima. Kosu je pokupila u punđu, do lica je ostavila dva pramena kose, a šminka je bila neutralna.

Džej Lo je u nečemu sve glumice ostavila iza sebe, a to je cena nakita koji je ponela.

Reč je o komadima iz čuvene kuće "Harry Winston", a svetski mediji prenose da ogrlica, minđuše, narukvica i dijamantski prsten koštaju neverovatnih 9 miliona dolara!

Video: Džej Lo prošetala dijamante od 9.000.000 dolara!

Haljina je bila s potpisom "Georges Hobeika", a na nogama je imala "Casadei" sandale.

Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Na fotografijama se jasno vidi da je latino diva u treningu jer joj se na leđima ocrtava baš svaki mišić.

Sati treninga se jasno vide na telu Džej Lo, Foto: Tanjug/AP

Dženifer Aniston (50) odavno nije bolje izgledala.

Glumica je malo toga je prepustila mašti u svilenoj haljini koju potpisuje Dior, a dizajnirao ju je Džon Galijano. Bradavice su se videle toliko da apsolutno nikome nisu promakle, ali su na njen imidž bez brushaltera već svi navikli, s obzirom na to da ona, jednostavno, ne podnosi da ga nosi.

Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP
Savršena Dženifer, Foto: Tanjug/AP

Šarliz Teron je izdominirala u srebrno-crnoj kreaciji sa šlicem. Obula je crne visoke sandale na platformu, a kosu je vezala u punđu. Diskretna šminka i nakit su joj savršeno stajali. Duž razdeljka na glavi nosila je perle, a na suknji je imala diskretan kaiš.

Šarliz Teron; Foto: Tanjug/AP

Koja odevna kombinacija se vama najviše dopada?

Video: Dame od stila: Dženifer Aniston, Nikol Kidman, Elizabet Mos prošetale predivne kreacije

(Telegraf.rs)